aZraai's FotoPage

By: aZraai miswan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Thursday, 27-Dec-2007 19:12 Email | Share | | Bookmark
Cuti-cuti Malaysia 2007

 
 
 
View all 23 photos...
Yeay cuti musim sejuk datang lagi! Hehe memang excited sebab dapat balik malaysia.

30 December tu gi kenduri kahwin kawan lama, Zed & Nizam Haris (test) kat Bangi. 31 Dec pulak kenduri kahwin Faiz (abang farid) kat dewan perdana felda, kuala lumpur. Hehe masa tu malam new year so bila habis je majlis keluar dewan terus dapat tengok bunga api dari klcc




Awal januari pulak turun ke JB jumpa Amani. Dia bawak jalan2 pusing jb. Bawak gi makan laksa johor la, murtabak singapore la, macam2. Memang best la

Lepas brapa hari, Amani pulak naik KL. Kitorg jalan2 ke putrajaya, ke shah alam & sunway pyramid sekali dengan Nami dan Farid. Haih~ balik bercuti tu la kejenye. Bejalan, bejalan, bejalan





Sunday, 25-Nov-2007 14:58 Email | Share | | Bookmark
Thanksgiving Day

iwan ngan fazren
cian lobster ni
ngan rusydi
View all 5 photos...
Thanksgiving Day (Hari Kesyukuran) ni adalah salah satu perayaan bagi masyarakat kristian yang disambut pada hari Khamis terakhir dalam bulan November. Pada hari thanksgiving ni diorang bakar ayam turkey yang besar tu seekor utk buat hidangan utama makan2 ngan family

Kalau kat US ni, biasanya cuti umum diberikan untuk sambut Thanksgiving. Pastu esok harinya Jumaat pulak ada Black Friday. Masa ni akan ada mega sale satu negara. Harga barang2 terutamanya elektronik (ipod, blu-ray, plasma tv etc) akan jadi serbuan utama jadi kena la awal2 pagi dah terpacak depan kedai kalau tak nak terlepas

Hehe thanksgiving kali ni kitorang ke Albertville, Minnesota untuk bershopping. Agus, Afang, Rusydi banyak shopping pinggan mangkuk corelle ngan pyrex untuk bawak balik malaysia sebab murah kat sini. Malam tu pulak kitorang gi makan lobster kat Red Lobster. Hihi saja first time mencuba. memang kenangan manis





Sunday, 14-Oct-2007 14:22 Email | Share | | Bookmark
Selamat berpuasa & Selamat Hari Raya!

 
 
 
View all 4 photos...
Pejam celik pejam celik dah pun setahun berlalu lantas ramadhan & syawal pun tiba. Gembira ade, sedih pun ade sebab ni kali terakhir berpuasa & berhari raya lepas 5 tahun beraya di bumi Amerika..


Saturday, 21-Jul-2007 06:07 Email | Share | | Bookmark
More and more fireworks!

 
 
 
View all 6 photos...
No no this is not another independence day This is a special fireworks display sponsored by Target Center on July 21 2007, again at St Anthony bridge. I did not remember exactly what it was for, but surely it was a feast for the eyes

among my favorites~




Wednesday, 4-Jul-2007 23:57 Email | Share | | Bookmark
Fireworks 4th July

 
 
 
View all 8 photos...
4th of July is the American Independence Day. It's the day to commemorate and celebrate independence from the British. Every year there will be fireworks display in all across the country, and lucky for me this time I made it to see it with my friends here in Minneapolis


Fireworks fest from St Anthony bridge


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net